OptiMobile AB (publ) tecknar avtal med NSF Telecom Ab

by | Nov 11, 2020 | Press Releases |

OptiMobile har idag tecknat avtal med NSF Telecom i Finland avseende framtagande av kommunikationstjänst baserad på OptiMobiles mjukvaruplattform.

NSF Telecom har under en tid testat och utvärderat OptiMobiles Phone-on-Demand-tjänst (även kallad 2nd Number). Nu följer en tid av implementation av plattformen och anpassning av tjänstens klient-gränssnitt inför lanseringen som planeras till Q1 2021.

NSF Telecom är ett telekombolag med lång erfarenhet från både utveckling och försäljning av telekomtjänster för den finländska marknaden. Bolaget har tagit fram en portfölj av tjänster som de marknadsför och säljer till både privat- och företagsabonnenter i Finland.

VD:n Erik Nilssons kommentarer:
“Vi ser fram emot att få jobba tillsammans med NSF Telecom för att lansera flera tjänster som erbjuder någonting nytt på den finländska marknaden.””

För mer information om OptiMobile, vänligen kontakta:
Erik Nilsson, VD
Mobil: +46 70-946 01 00
E-mail: erik.nilsson@optimobile.se
www.optimobile.se

pdf_25 Pressmeddelande i PDF


OptiMobile erbjuder telekomoperatörerna innovativa kommunikationslösningar som kombinerar traditionella mobiltjänster med telefonitjänster som levereras via internet. Bolaget har utvecklat en mjukvaruplattform baserad på standardiserad telekommunikation, VoIP / VoWiFi-teknologi och sömlös samtalskontinuitet (seamless handover). Tekniken och plattformen bygger på ett forskningsarbete vid Uppsala universitet och skapar en lång rad fördelar för både operatörer och abonnenter. Främst ger den operatörerna möjlighet att kunna erbjuda sina abonnenter ett brett utbud av nya typer av tjänster som därigenom skapar nya intäktskällor för operatörerna. Bolaget har en redan befintlig kundstock och ser goda tillväxtmöjligheter för de kommande åren. Läs mer om OptiMobile på www.optimobile.se.